NIEUWSBRIEF NR. 10, APRIL 2016

De teamleiders wordt verzocht de inhoud van deze nieuwsbrief ook bekend te maken aan de spelers van hun team.

Lidmaatschap
Zoals bekend zijn de deelnemende teams voor tenminste de duur van één seizoen lid van de vereniging. Het lidmaatschap – met bijbehorende verplichtingen – loopt door, tenzij dit per mail bij de secretaris wordt opgezegd. De uiterste datum hiervoor is 30 april!
Mochten er al teams zijn die zeker gaan opzeggen, laten die dat dan alvast doorgeven.
Nogmaals: opzeggingen dus uiterlijk 30 april aanstaande via [email protected]

Fair Play Cup
Op de slotavond (vrijdag 13 mei) wordt o.a. de Fair Play Cup uitgereikt. Jakko Sport gaat nog steeds aan de leiding, al worden zij door meerdere teams kort op de hielen gezeten.

Rabobankcup
De bekercompetitie wordt dit seizoen gesponsord door de Rabobank. Voor de halve finales (op 18 april) hebben zich geplaatst: CFM/Transito 5 tegen Verboo Administraties (19.35 uur) en Team Woudrichem tegen ABSs (20.25 uur).
Op vrijdag 13 mei wordt de finale gespeeld, evenals de wedstrijd om de supercup. Een kleine commissie zal het verdere programma van de slotavond gaan invullen. Ideeën zijn nog steeds welkom.

Competitie
Zowel in de A- als in de B-divisie heerst nog volop spanning, al zal ABS waarschijnlijk de titel wel gaan prolongeren. De nummers 7 en 8 uit de A-divisie zullen degraderen; drie teams zijn nog in de race om deze plaatsen te verlaten.
In de B-poule gooit Team Woudrichem momenteel de hoogste ogen. FC Icelus en Team Correct azen op de tweede promotieplaats.

Topscorers
Door technische oorzaken staat de topscorerslijst helaas nog niet op de website. Dit wordt waarschijnlijk vanaf volgend seizoen een standaard. Programma en uitslagen zijn snel terug te vinden op www.zvvdejager.nl.

Ledenvergadering
Om vast te noteren: de algemene ledenvergadering wordt gehouden op maandag 23 mei vanaf 20.00 uur. De uitnodiging en agenda volgen later.

Bestuur ZVV De Jager
April 2016