Voorwoord ’05/’06

Afgelopen seizoen hebben we afscheid genomen van Kees Heystek als voorzitter van ZVV De Jager. Aan mij, de nieuwe voorzitter, om het voorwoord te schrijven.

Het seizoen zit er weer op en terwijl ik bezig ben met het schrijven van het voorwoord zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang.
In dit voorwoord wil ik een aantal veranderingen binnen de vereniging benoemen.

We hebben vanaf het nieuwe seizoen een compleet nieuwe strafcommissie. De voorgaande leden hadden door verschillende omstandigheden niet meer de motivatie om hiermee door te gaan.
Wij willen hen hartelijk bedanken voor de inzet in de afgelopen jaren. Wij wensen de nieuwe leden veel succes met hun taak.

Ook binnen het bestuur zijn er een aantal veranderingen: Hendri ’t Lam is herkozen als secretaris, Theo Groenewegen gaat de positie algemene zaken bekleden, en ondergetekende is gekozen tot voorzitter. Dennis Mijdam is toegetreden als competitieleider en zal deze functie geleidelijk van Wilfred Vos gaan overnemen.
Wij als bestuur kijken uit naar het nieuwe seizoen waarvoor we ons hard gaan inzetten en doen ons best om ervoor te zorgen dat alle leden een plezierig seizoen zullen beleven.

Afgelopen ledenvergaderingen is de mogelijke verhoging van de zaalhuur veelvuldig besproken. Wij hebben van de gemeente nog geen verdere informatie ontvangen. Mochten wij meer te weten komen, dan zullen wij jullie dat via een nieuwsbrief laten weten.

Rest mij jullie voor nu nog een goed en sportief seizoen toe te wensen.

Met vriendelijke groet,
Voorzitter ZVV De Jager