ZVV De Jager Zaalvoetbal

Seizoen 2019/’20 Voortijdig Beëindigd

NIEUWSBRIEF NR. 15, APRIL 2020

De teamleiders wordt verzocht de inhoud van deze nieuwsbrief ook bekend te maken aan de spelers van hun team.

Maatregelen Coronapandemie

In navolging van de nadere maatregelen welke op 31 maart 2020 in het kader van de Coronacrisis zijn afgekondigd door de regering en de KNVB (o.a. sluiting van sportaccommodaties en horeca tot en met minimaal 28 april) heeft het bestuur van zaalvoetbalvereniging De Jager de volgende besluiten genomen:

  1. De zaal- en bekercompetities 2019/2020 zijn per heden geëindigd.
  2. De voor 22 mei 2020 geplande slotavond vervalt.
  3. De voor 25 mei 2020 geplande Algemene Ledenvergadering wordt verplaatst naar maandag 31 augustus 2020; de nieuwe competitie start in beginsel één week daarna.
  4. Er worden geen kampioenen of bekerwinnaars aangewezen.
  5. Er vindt geen promotie en degradatie plaats. Wanneer er onverhoopt één of meer teams uitkomend in de A-divisie besluit(en) te stoppen, dan wordt hierop een uitzondering gemaakt.
  6. De teams zullen een gedeelte van de betaalde contributie krijgen teruggestort.

Het bestuur vindt het vanzelfsprekend bijzonder spijtig dat het goede en plezierige seizoen dat we met elkaar tot en met 9 maart mochten hebben op deze manier moet eindigen. Maar gelet op alle landelijke maatregelen en ieders voorop staande gezondheid kon niet anders worden besloten. Wij hopen dat jullie deze nare en onzekere tijd niettemin goed doorkomen en dat wij elkaar bij het begin van de nieuwe competitie weer in goede gezondheid mogen verwelkomen.

Beëindiging lidmaatschap

Ingevolge artikel 11 van het reglement loopt het lidmaatschap automatisch door.
Teams die willen (of helaas moeten) opzeggen, moeten dat vóór 30 april 2020 per mail doen bij de secretaris van de vereniging: secretariaat@zvvdejager.nl.

Bestuur ZVV De Jager
April 2020